icon_begeleider.png

Persoonlijke kopersbegeleider

Om ervoor te zorgen dat al uw wensen tijdens de bouw goed verwerkt worden, is de kopersbegeleider voor u het aanspreekpunt van de aannemer. Na aankoop van het appartement wordt u uitgenodigd voor een gesprek. Uw begeleider verwerkt het gekozen meer- en minderwerk en uw individuele woonwensen.

icon_keuken.png

Keuze van uw keuken

Voor het project ‘Residence Oranjeburgh' is een project-keukenshowroom geselecteerd. De keuken zit niet in de standaardlevering van uw appartement, maar zij kunnen scherpe projectaanbiedingen doen en nodigen u uit voor een afspraak in de showroom waar alle tijd is om uw wensen te bespreken. Neem uw kopersmap mee, dan heeft u alle gegevens bij de hand. Wanneer u liever een andere leverancier benadert, bent u daar geheel vrij in. Wij zorgen er voor dat de benodigde aansluitpunten bij de oplevering van uw appartement op de juiste plaats zijn aangebracht.

icon_badkamer.png

Keuze van sanitair en tegels

De badkamer en het toilet worden voorzien van grote tegels en hoogwaardig sanitair. Omdat smaken verschillen is voor het sanitair en tegelwerk een project-badkamershowroom geselecteerd. Zij hebben een breed assortiment waarmee u de badkamer en het toilet geheel naar eigen wens kunt inrichten. Na contractering nemen zij contact met u op voor een afspraak om uw wensen te bespreken. Vanwege de af te geven garanties is het niet mogelijk om het sanitair casco op te laten leveren. 

icon_notaris.png

Officiële papieren

Zodra alle ontbindende- en opschortende voorwaarden uit de koop- en aannemingsovereenkomst zijn vervuld, wordt u uitgenodigd om naar de notaris te gaan. Bij de notaris wordt de koopovereenkomst omgezet in een leveringsakte en bent u na ondertekening officieel eigenaar van het appartementsrecht. Tevens wordt nu het gronddeel volgens de koopovereenkomst vanuit de hypotheek betaald. Daarna zal er op korte termijn worden gestart met de bouw van uw huis.

icon_kijkdagen.png

Uw huis in aanbouw bekijken

Tijdens de bouw wordt u een aantal keer uitgenodigd om op de bouwplaats te komen kijken hoe ver de aannemer is met de bouw van uw appartement. U kunt dan ook leveranciers meenemen, zodat zij alles ter plaatse kunnen inmeten. Zo krijgen de gordijnen de juiste maat en past de keuken precies zoals u hem bedacht heeft.

icon_beoordeling.png

Stap 1 van de oplevering

De oplevering van het appartement gebeurt in twee stappen. Ongeveer twee weken voor de officiële oplevering nodigt de aannemer u uit voor de eerste beoordeling. Bij deze beoordeling wordt samen met u bekeken of uw appartement technisch en kwalitatief  in orde is.

icon_oplevering.png

Stap 2 van de oplevering

Bij de definitieve oplevering bekijkt u kritisch of uw appartement naar uw wens is. Dit kunt u samen met een expert van Vereniging Eigen Huis (VEH) doen. Wij staan achter de kwaliteit van onze huizen, daarom kunt u de kosten voor deze adviseur bij ons declareren door middel van het declaratieformulier VEH welke in uw kopersmap zit. Aan het einde van de oplevering ontvangt u de sleutels van uw nieuwe huis.

Contactpersoon

1
Björn Moust
Projectontwikkelaar
088 - 100 9500

Ontwikkeling

logo_kalliste.jpg

Kalliste Woningbouwontwikkeling BV
Dorpsstraat 57
3433 CM Nieuwegein
info@kalliste.nl
www.kalliste.nl

 Naamloos.jpg

logo_vanEgmond.png

Volg ons op facebook

Om de voortgang van ‘Residence Oranjeburgh’ stap voor stap te volgen geven wij regelmatig updates via Facebook.
Volg ons!